Arrangementen

De ambiance van KAS zal u verrassen. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij denken graag met u mee bij het optimaal faciliteren van uw programma: het inrichten van de ruimtes en de invulling van specifieke arrangementen.

De basisfaciliteiten staan u ter beschikking inclusief onbeperkt koffie, thee, water en wat lekkers. Aanvullend hierop, biedt KAS de volgende arrangementen die uiteraard naar wens kunnen worden aangevuld.

 KAS lunch

Als start van een middagprogramma of break van het dagprogramma verzorgen wij een luxe lunch bestaande uit koude en warme gerechten, waarbij u (dieet) wensen uiteraard kenbaar kunt maken. 

Prijs € 15,00 per persoon

KAS high-tea

Als onderdeel van een middagprogramma bieden wij u ook een high-tea met huisgemaakte producten aan met diverse patisserieën, sandwiches en een uitgebreid thee- en koffie assortiment.

Prijs € 19,50 per persoon

KAS borrel

Als afsluiting van een middagprogramma bieden wij u verschillende borrelplanken aan met een assortiment van kazen, olijven, vers gebrande noten, tapenade en verschillende vleeswaren. Inclusief twee drankjes.

Prijs € 12,50 per persoonAlle prijzen zijn exclusief BTW

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn